Se vår limousine i filmen Melancholia

http://www.youtube.com/watch?v=Rb1Wb0738wM

Året 2010 en liten summering:

Som vanligt har vi haft ett mycket trevligt år med, företags, fest, bal, och bröllopskörningar. Närheten med vår Eskilstunafilial har varit mycket lyckad för våra kunder i Södermanland.

Under sommaren fick vi förmånen att vara med några dagar nere i Trollhättan för att delta i filminspelningen med en utav våra limousiner i Lars von Trier:s nya film Melancholia som har premiär vår/sommar 2011. Med var storstjärnor som Alexander Skarsgård, Kirsten Dunst. Bilder samt ytterligare info kommer att publiceras här senare från dessa dagar. Mer info http://www.filmivast.se/sv/Film-i-Vast/Under-inspelning/Stjarnorna-pa-plats-for-att-spela-in-Melancholia-/

 

 

Studentbal Köping 14 maj till Sundbyholm

Studentbal köping 14 maj 2010

Sverigelimousiner 1:a årsmöte i Getå utanför Norrköping.

Limousineträff getå

sverigelimousiner

Emmy från Tuna Park:s Event kväll ville absolut hjälpa till att tanka limousinen.

emmy tuna park event

 

StiftelsenMin stora dag hjälpte Cornelia att förverkliga sin dröm hon alltid haft, att få åka i en riktig amerikansk limousine som kändisarna i USA gör. Vem vet vilka som åkt i vår limousine som kommer ifrån Los Angeles? Klicka här och Läs mer om Cornelias stora dag då hon hade besök av "arga snickaren". Vi tackar att vi fick vara med och förgylla Cornelias stora dag.

cornelia åker limo i Hallstahammar

Cornelia mitt livs stora dag

 

Vacker brud i medeltidsanda på mässan 2010

medetidsbrud_västerås_bröllopsmässa_2010

Bröllopspar vid Brud & Festmässan på Stadshotellet i Västerås.

bröllopspar_mässa_Västerås_2010

Nedan våra två limousiner vid Brud & Festmässan

bröllopsmässa_västerås_2010

                  Söndagen 31 januari

Nu är det åter brud och festmässa på Elite Stadshotell i Västerås. Vi kommer att ha båda våra Limousiner uppställda framför Stadshotellet. Vi kommer även att finnas i vår monter inne på mässan där vi har specialerjudande endast denna dag för blivande bröllopspar. Välkomna till vår monter så berättar vi mer vad vi kan stå till tjänst med.

 

brud

Var med att tävla med RIX FM och vinn en resa (värde 2 500:-) med Limousine med Mälardalens Limousineservice upp till RIX-KRYSSEN Stockholm den 22 april.Mer information om tävlingen kommer inom kort. Under samma dag erbjuder vi specialpris med vår andra Limousine upp till Stockholm.

RIX FM:s monter i Punkt 16-19 december

rix fm mälardalens limousineservice

Syrianskt bröllop i Södertälje

syrianskt brölopp mälardalens limousineservice

Vår svarta limousine på uppdrag i Eskilstuna i december

limousineutsikt eskilstuna

Mälardalens Limousineservice svarta limousine

limousine eskilstuna konstmuseum

Vi tackar alla Västeråsare för den fantastiska uppslutningen på modemässan AVANCE PASSION FOR FASHION samt ett stort tack till Lotta Tamba som hållt i alla trådar. www.nello.se

limousine aroscongresscenter västerås

En av de vackra damerna som gick modellvisning för Passion for Fashion med AVANCE som gick av stapeln i helgen15 nov på Aros Congresscente i Västerås.

vacker modell västerås

Diskreta damer i limousine.

diskreta damer i limousine

Rik shejk på Eskilstunabesök.

Till maskeraden i Limousine

 

Bröllop med Rederi Mälarstaden 2009 i Västerås hamn.

bröllop till havs rederi mälarstaden med limousine

 

Hotell övernattning på Scandic hotell i Örebro.

bröllopspar scandichotell örebro

Vi tackar Jimmy, Gustav, Magnus, Mathilda

mfl. för riktigt trevliga limousineturer under

student och skolavslutnings veckan här i

Västerås.

 

Sura student utanför stadshotellet i

Västerås

student

Nygifta i limousine Örebro juni 2009

nygifta_i_limousine

Åka limo eller flak! Västerås centrum 12 juni

student_vasteras

Kvällstur i limousine Västerås

kvällstur_limo

Glada killar Nybyggeskolan i Västerås

limo_vasteras

skolavslut_i_västerås

Skolbal på Södermälarstrand i Stockholm

bal_södermälarstrand_stockholm

Paintballyra i Enköping

paintball_enköping

Bal i Ludvika maj 2009

ludvikagrabbar

limo_i_ludvika

I väntan på brudparet vid Strömsholmsslott

bröllop strömsholm

Skolbal på Sunbyholmsslott i maj 2009

bal_i_sunbyholm

Cirkus i Stockholm

limo_cirkus_stockholm

 

Fördrink inför kvällen

fördrink i limo

13 maj

Västerås tidning i kidnappningsdrama med den blivande bruden. Mälardalens Limousineservice tackar för en mycket spännande tur.

 

möhippa västerås tidning

1maj

Skolbal på Sunbyholmsslott. I förgrunden Sme Limo samt vår limousine.

sundbyholm

 

 

 

 

 

PÅ TORSDAG SMÄLLER SF:S NYA BIOGRAF UPP PORTARNA MED EN STORSLAGEN GALAINVIGNING I BÄSTA HOLLYWOODKLASS. SE VÅRA BILAR KÖRA OCH SLÄPPA AV CELEBRA GÄSTER UNDER KVÄLLEN.

GALA VÄSTERÅS

Den 15:e mars öppnar portarna åter till årets stora företagarfest i Västerås "GULDSTÄNKGALAN" det vill vi fira med att i år erbjuda transport med stil ner till galan med våra limousiner till specialpris.

ZON 1 innanför cityringen 250:-

Zon 2 innanför norrleden, österleden, surahammarsvägen t.o.m E18 400:-

Zon 3 Västerås yttre Hamre, Branthovda, Gryta, Åshagen, Erikslund, Bäckby, Skälby 500:-

Endast förbeställning

Ny Limousineförening sverige

Torsdagen den 22 april 2010i Getå utanför Norrköping bildades en unik sammanslutning av ett antal limousineföretagare i svergie. Föreningen heter Sverigelimousiner och täcker in mer än 50% av sveriges yta. Föreningens syfte är att förena alla sveriges seriösa limousineföretagare som kör i yrkesmässig trafik. Våra kunder kan alltid vara säkra på att dom får limousiner och en service av högsta kvalitet om dom väljer ett företag från föreningen Sverigelimousiner. Läs mer på Sverigelimousiner.se

Baler & Bröllop 2011

Nu börjar vi få in bokningar inför kommande bröllop & baler inför våren, sommaren. Passa på att boka redan nu för att gardera er.

Bröllopsmässa Västerås 2010

I slutet av januari så var det Brud & Festmässa på anrika Stadshotellet i Västerås. Montrarna var fyllda med allt som kan tänkas tilltala blivande brudpar och även dom som ville komma i feststämmning. Det var allt ifrån ballonger till båttrafik. Vi fick även möjlighet att få visa upp båda våra limousiner utanför som var vackert dekorerade med konstblommor från LAMOROSA. Dessa dekorationer kan sättas fast innan körning och klarar motorvägsfart.

Nya Limousinen

Vecka 50 så ankom den nya svarta limousinen till Mälardalens Limousineservice. Den är av modellår 2008 och har endast rullat 2200 mil och är i nyskick. Limousinen är av sk. 5-dörrarsmodell vilket innebär insteg även från höger sida fram. I limousinen finns alla bekvämligheter som J-soffa, bar, 3 st. plattskärmar.

ANG. KLAGOMÅL PÅ LIMOUSINER VÄSTERÅS/ESKILSTUNA

Vi har den senaste tiden fått in och fått höra klagomål angående limousiner som kört för fort, parkerat på otillåtna ställen i Västerås/Eskilstuna. Vi har även fått klagomål från kunder som stått och väntat på dessa sk. limousiner. Vi vill betona att vi har ingenting med dessa limousiner att göra. Ni känner igen oss genom att vi har våra logotyper "Mälardalens limousineservice" på sidorna samt att båda våra limousiner har gula taxiskyltar fram och bak med regnr. AOM 357 vit limousine, AOJ 712 svart limousine vilket innebär att vi innerhar tillstånd för yrkesmässig trafik därav vet alla våra kunder att dom är korrekt försäkrade under färd.

Nu nyligen var tidningen Näringslivsspegeln på besök och skrev lite bakrund till vår verksamhet.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA

Enytterligare nyhet är att vi nu under december 2009 öppnar en filial i Eskilstuna. Där kommer vi att ligga under namnet SMELIMO tillsvidare då tidigare ägare valt att upphöra med sin verksamhet. Vi är glada att kunna fortsätta serva sörmlänningarna med samma goda service eller ännu bättre service än tidigare.

VÄLKOMMEN TILL ETT ÄNNU BÄTTRE MÄLARDALENS LIMOUSINESERVICE

Inför 2010 så utökar vi här på Mälardalens Limousineservice med en ytterligare limousine till vår verksamhet, detta för att öka servicen och valfriheten till våra kunder. Limousinen kommer ifrån Los Angeles i USA och är en Lincoln Towncar av 2008 års modell, 5-dörrars utförande med insteg höger fram till limousinedelen. Limousinen är i samma längd som vår befintliga vita limousine vi har idag dvs.120". Färgen på denna limousine är svart samt med en lite mer diskret inredning med hela 3 st. plattskärmar samt en lång J-soffa,helheten på denna limousine hoppas vi kunna tilltala affärsresenärer och företag samt en kundgrupp som vill ha en mer diskret framtoning.

Nu väntar vi på ett nytt spännande år. Vi tror ju förstås på ett stort bröllopsår 2010 naturligtvis på grund av dom två stycken kommande kungabröllopen som är i antågande.

Under sommaren var vi på Mälardalens Limousineservice med och sponsrade en modellfotografering för sajten bjuty.se här i Västerås, klicka här för att komma till dem fantastiska bilderna.

Ett mycket spännande och lyckat bröllop var tillsammans med Rederi Mälarstaden som hade vigsel av brudparet på en av deras båtar "Havsörnen". Spännande bröllopskoncept till havs håller på att utarbetas till kommande år 2010.

Sommaren har varit mycket inspirerande med både nya och gamla kunder.

Varför är det så svårt att beställa limousine med kort varsel? Måste man beställa i flera timmar i förväg?

Om vi är ute och kör så kan vi komma om vi har tid och är i närheten. Men annars så tillämpar vi endast förbeställning några timmar i förväg, detta för att vi förbereder limousinen inför varje enskild kund vi skall köra. Vi tvättar och städar ur limousinen, fyller på tilltugg och dricka. Så varje kund som beställer limousine av oss skall veta till att allt är till 100% och det gör vi ingen avvikelse ifrån.

Varför tar ni 1700:- för bröllop för en timme och inte 1500:- som ni skriver som ordinarie pris?

1700:- brukar vi ta vid hämtning från kyrkan efter en vigsel, i det priset tillhandahåller vi extra förberedande service som kan vara önskemål om favoritfärger, blommor, brudparet vill kanske komma och lämmna en flaska champagne som skall läggas på kylning dagen före mm. samt att tiden efter vigsel för avfärd ofta är svår att beräkna då många vill fotografera och gratulera efter vigsel.

Kan man beställa vin eller champagne och få i limousinen när man skall åka?

Nej, enligt lagen så får vi inte tillhandahålla dryck med alkohol i, men det går bra att ta med för eget bruk. Glas och servetter finns uppställt i baren i limousinen.

 

NYHETER
Mälardalens Limousineservice - malarlimo.se
Start
Företag & Events
Bröllop & Fest
Guidning
Pris & Beställning
Kontakt & Info
Limousinen
Gästbok
Fotoalbum
Partners & Länkar
SENASTE BILDER

NYHETER
Här kommer vi att skriva om senaste händelser samt svara på frågor allmänt om limousiner. Allt ifrån bröllopsfrågor till limousinetekniska detaljfrågor. Maila er fråga så tar vi upp dem i detta forum.

021-120680 info@malarlimo.se