NYHETER
Mälardalens Limousineservice - malarlimo.se
Start
Företag & Events
Bröllop & Fest
Guidning
Pris & Beställning
Kontakt & Info
Limousinen
Gästbok
Fotoalbum
Partners & Länkar


Företag & Events

Vi på Mälardalens Limousineservice ser gärna till att ge ert företag en hjälpande hand när det gäller ert företags representation till era kunder, vi kan se till att det första intrycket av ert företag kan bli det bästa ur era kunders synvinkel, att de känner sig väl omhändertagna från första stund. Vi har kapacitet att ta emot grupper upp till 8 personer. Varför inte inleda besöket med ett trevligt möte direkt i limousinen t.ex. från Arlanda. I limousinen finns möjlighet att koppla upp pc till våran plattskärm i limousinen och hålla div. föredrag i en lugn avstressande atmosfär helt avskild från chaufför med skiljeväggen om så önskas för högsta sekretess.

Vill ni som företag ge era kunder eller er själva någonting extra
Vi kan erbjuda:

• Skräddarsydda lösningar för varje enskilt uppdrag
Följ med! - möt upp era kundbesök och nyttja tiden effektivare.
• Se limousinen som en rullande mötesplats t ex från Arlanda
• Lugn, bekväm och avstressande atmosfär
• Högsta sekretess
• Lugn och säker sk. ”LIMODRIVING”
• Guidade turer klicka här

Lugn och säker

Lugn och säker s.k.” Limodriving”. För oss finns en 1:a prioritet "att våra passagerare åker med största säkerhet och bekvämlighet" därav kan man ha en tumregel att en limousinetransport tar ungefär ca 10-15 % längre tid än med ordinarie taxitransport. Våra chaufförer är specialutbildade för denna typ av fordon och besitter många års kör erfarenhet.

Guidade turer

Vi kan ordna kortare guidningsturer till heldagsturer om så önskas för att besöka olika platser som kan vara betydelsefulla för er och era kunder.
 
Limousineservice
På Svenska In English
021-120680 info@malarlimo.se