NYHETER
Mälardalens Limousineservice - malarlimo.se
Start
Företag & Events
Bröllop & Fest
Guidning
Pris & Beställning
Kontakt & Info
Limousinen
Gästbok
Fotoalbum
Partners & Länkar


Bröllop & Fest

Vid bröllop kan det ofta vara självklart att bli hämtad med limousine, då står vi gärna till tjänst att få förgylla er dag lite extra med en transportupplevelse utöver det vanliga. Vi på Mälardalens Limousineservice ser inte detta bara som en transport till och från kyrkan utan detta är ofta den stund under bröllopsdagen som paret kan få en stund för sig själva och hämta lite andrum under den oftast väldigt intensiva dag som ett bröllop innebär.

Efter vigseln står limousinen på plats, en röd matta ligger framför dörren. Stig in, i limousinen väntar dryck och lättare tilltugg mm. Har inte ni bestämt färdväg så hjälper vi gärna till att planera limousinefärden åt er. Skiljevägg finns att fälla upp för högsta sekretess och avskildhet om så önskas. Vi arbetar även nära med proffsionella bröllops koordinatorer som har stor erfarenhet när det gäller planering allt ifrån traditionella till mycket annorlunda bröllop.

Mälardalens Limousinesrevice - vid bröllop och fest

Överraska någon

Att vi även finns till vid festligare tillfällen är inte att förglömma, vi har varit med flera födelsedagar allt från 10 års till 90 års kalas där vi har varit ett överraskande inslag.

Romantisk överraskning

Varför inte en liten romantisk överraskning för henne eller honom, ta tur runt omgivningarna avnjut ett glas champagne, för att sedan sluta på en av stadens restauranger.

Stilfull entré

Hyr en limo till er fest, skolbal, möhippa, svensexa eller student för att göra en stilfull entré. Hämta upp vänner och arbetskamrater inför festen eller julbordet, ett annorlunda alternativ till taxi”.
På Svenska In English
021-120680 info@malarlimo.se